Flytten till Partille

Hade du frågat mig om Partille för ett år sedan och om jag skulle kunna tänka mig att flytta dit så hade jag sagt nej, att aldrig att jag skulle flytta till Partille av alla ställen. Och Göteborg har jag alltid tyckt om som stad att besöka men inte bo i, det är lite för stort. Jag har växt upp på landet och har alltid trivs bra i lite lugnare miljöer. Men nu ska jag faktiskt flytta dit, till Partille.

Det är inte alls så lång tid kvar nu heller. Om två veckor så kommer Cro Trio Service hit för att hjälpa mig med flyttstädning och efter det så är det dags för flytten. Kommer nog att bli bra. Ser fram emot det. Samtidigt kommer det att vara väldigt nervöst, att flytta någonstans, till Partille, där jag inte känner någon förutom min kille. Men vet att det är många som gör så, flyttar för kärlekens skull. Och det är nog lite jobbigt i början, med tanke på att jag har alla mina vänner här. Men det är inte så farligt långt att åka heller. Och så lär man ju känna nya människor, så det blir nog bra.

Måste hinna packa allting innan de från Cro Trio Service kommer hit bara. Blir lite svårt för dem att göra någon flyttstädning om det ligger saker framme överallt. Då blir det nog bara krångligt och de lär nog inte bli så glada över det. Tänker att jag ska få undan både prylar och möbler tills att de kommer. Tror dock att det var ett väldigt bra val att överlåta flyttstädningen till en firma istället för att göra det själv, kommer nog att ha tillräckligt mycket annat att göra och tänka på då ändå utan att det även ska vara städning i fokus.