Hårborttagning på salong

Hårborttagning går att utföra både i hemmet och på salong. Dock så är det inte alltid så lätt att göra det hemma och faktiskt lyckas med det. Jag har försökt mig på både rakning, vaxning och epilering hemma men det har gått sådär och det gör så ont att det är svårt att motivera sig själv till att göra det också. Därför har jag försökt göra mitt bästa för att se till att gå till en salong Mecka Hud, Kropp & Själ, i Mölndal för hårborttagning med jämna mellanrum. Det blir väldigt mycket lättare när man ser till att göra det då och då och när man inte låter det gå för lång tid emellanåt heller så blir det betydligt enklare. För då gör det inte heller riktigt lika ont utan då flyter det faktiskt på väldigt bra, vilket jag verkligen tycker är smart.

Det var när jag var på Mecka Hud, Kropp & Själ i Mölndal och gjorde en sån där hårborttagningsbehandling första gången som jag var lite tveksam och där jag inte riktigt visste hur jag skulle kunna göra och lyckas med det men där jag ändå kunde få till det sen. Vet dock inte med säkerhet hur det gick till men är hyfsat säker på att det flyter på bra och att jag nog kommer att kunna få ganska hårfria ben till sommaren.

Det bästa med behandlingar med hårborttagning på salong är att hårväxten hela tiden minskar och blir allt mindre. Därför är det betydligt bättre att göra det där än att bara hålla på och raka benen själv, för då växer det istället bara snabbare och snabbare.