Tips om fransar i Mölnlycke

Hej igen, välkomna tillbaka till min blogg om Göteborgsrelaterade saker. Som ni vet så tipsar jag om allt möjligt – det kan skilja väldigt mellan olika rekommendationer och tips, och det tror jag att de flesta av er redan vet vid det här laget. Nu till exempel kommer jag tipsa om vart man kan köpa de allra snyggaste fransarna om man bor i Göteborg, så som i Mölnlycke, Partille eller Mölndal, till exempel! Det är en webbshop jag tänker tipsa om så på så vis kan egentligen vem som helst shoppa där, men eftersom jag skriver för göteborgarna utgår jag därifrån. 

Eleyne.nu är en webbsida där du kan köpa lyxiga och proffsiga fransar i Mölnlycke, eller i de andra orterna som jag nämnde ovan. Det är lösögonfransar vi pratar om, och de är av en otroligt bra kvalitet och finns i flera utföranden så att de kan passa olika personer och personligheter, samt tillfällen. Fransarna är lätta på ögat och kommer inte att tynga ner dem, men är samtidigt supertäta och kommer ge ditt öga en förförisk look. Det är först de senaste åren som trenden med riktigt täta fransar har nått Sverige, och har kunnat ses på de stora instagram-stjärnorna innan dess. Men nu kan även du få exakt samma look! Jag har beställt mina fransar därifrån flera gånger, och är alltid precis lika nöjd.