En fantastisk städfirma

Hej på er igen den här eftermiddagen och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg. Nu börjar vi så sakteliga att gå mot jul och det är den här tiden på året som det stressas som aldrig förr. Jag tänkte mig därför att jag skulle vilja ge er en rekommendation på en städfirma. Denna städfirma har jag anlitat eftersom de utför städservice i Kungsbacka där jag bor. Det är ett företag som heter Health & Hygien. 

Nu är det förstås inget sådant förbehåll med detta företag som låter påskina att de endast kan anlitas till jul. Det går förstås lika bra att anlita dem när som helst då man behöver få hjälp med städservice i Kungsbacka med omnejd. Jag tänkte bara att det var särskilt på sin plats att skriva det här inlägget just nu eftersom det är många som inte skulle behöva slita så hårt med städningen så här före jul, om de istället tog hjälp av Health & Hygien. Det här är ett mycket prisvänligt företag med medarbetare som brinner för det de sysslar med. Jag känner mig riktigt nöjd med hjälpen som jag fått av dem. När de städade hos mig så anpassades städningen helt och hållet utifrån mina behov och önskemål. Det finns så många städfirmor som säger sig vara kompetenta men som sedan visat sig vara oseriösa. Jag har en god vän som tyvärr anlitade en städfirma som tog bra betalt men som inte städade ordentligt. Även hon har tagit hjälp av Health & Hygien och är lika nöjd som jag. Jag vill verkligen trycka på att ni som behöver städservice i Kungsbacka med omnejd ska ta och höra av er till Health & Hygien.