En rolig resa till Göteborg

Hej på er! Känn er välkomnade hit för att läsa ett nytt inlägg som jag har skrivit. Idag kommer jag skriva om en barnfotografering i Göteborg, den jag var på tillsammans med min dotter och hennes kusin. Vi var då hos Little Moments By Felicia, så jag tänkte idag prata lite om min upplevelse.

Min dotter har alltid älskat att stå framför kameran, hon blir även väldigt bra på bild. Hennes kusin är likadan, så många stunder har gått åt att fotografera dem. Det har alltid varit jag, min man eller min syster som har fotograferat dem. Då har en del bilder blivit bra medan andra har haft dålig kvalité. När de båda fyllde år för några veckor sedan valde vi att gå ihop och ge dem en barnfotografering i Göteborg som present till dem, något som de båda blev riktigt glada över. Då jag var den enda som hade tid den dagen blev det jag som fick åka med dem till Göteborg, vi gjorde det till en härlig upplevelse. Allt vi gjorde den dagen var för dem, de fick vara reseledare och jag följde bara med. Huvudmålet med resan var som sagt fotograferingen men vi gjorde även ett par andra saker när vi ändå var i Göteborg. Jag var mest glad över att de var så glada för att få stå framför kameran tillsammans, man såg verkligen hur lyckliga de var. Bilderna som togs på denna barnfotografering i Göteborg blev dessutom riktigt fina, alla var av bra kvalité och vi skulle garanterat kunna använda dem i framtiden. Resultatet av den här dagen blev bra, det var verkligen en lyckad present som förhoppningsvis kommer uppskattas under en lång tid framöver.