Trädfällning i Mölndal och Kungsbacka

Ljuva Göteborg! Här vill jag leva och här vill jag dö. Inte så konstigt kanske att jag driver en blogg som diskuterar Göteborg i olika aspekter. Jag tycker att det både är roligt och viktigt att lyfta lokala entreprenörer inom alla sorters branscher. Har jag själv anlitat ett företag för något särskilt, och är nöjd med det, så kan ni vara säkra på att jag kommer att rekommendera dem här. Och det är faktiskt vad jag kommer att göra nu! Jag bor som ni vet lite i utkanten av Göteborg, har ett hus tillsammans med min sambo och det är en ganska stor tomt med diverse träd och annan växtlighet på. Under några år nu har speciellt ett av träden som är närmast husen börjar växa väldigt yvigt, och först detta året har det blivit ett problem. Vi insåg att vi skulle behöva anlita en trädfällare för att ta hand om det, vilket är synd eftersom vi har älskar det trädet. Men det behövdes tas ner. 

Vi anlitade Alto AB, ett högt respekterat företag som erbjuder tjänster inom trädfällning i Kungsbacka, trädfällning i Mölndal och trädfällning i Kungälv, precis vad vi behövde. Med många år av erfarenhet var de säkra på att de kunde utföra arbetet på absolut högsta nivå för oss, och nu i efterhand kan vi bekräfta att det stämde.
De tog ner trädet säkert och tryggt, snabbt och enkelt. Efteråt syntes det inte ens att det hade varit ett träd där knappt, då de även fräste bort stubben och fixade riktigt snyggt.