Otroligt smidigt med catering

Det finns väldigt många restauranger som erbjuder catering i Göteborg. Det är både på gott och ont. På gott eftersom ett stort utbud innebär att man har goda chanser för att hitta några som verkligen har det man själv söker efter när det rör catering. På ont eftersom det gör att det finns alldeles för många att välja mellan vilket kan göra det väldigt problematiskt.

Ofta går det att beställa både varm och kall catering och man väljer den som passar en själv. Jag tycker att det är gott med en blandning och sen tycker jag att Matinspiration är en bra restaurang att beställa från. De ligger i Kungälv, så lite utanför Göteborg, men är fortfarande väldigt enkla att beställa från och hittills har alla varit väldigt nöjda varje gång vi har beställt mat därifrån och haft på våra fester och firanden.

Tycker överlag att det är otroligt smidigt med catering och om det inte var för det att det kan vara aningens dyrt så skulle jag nog gärna beställa mat via catering från Matinspiration varje gång vi ska fira något eller få över folk på besök bara för att slippa lägga ner så mycket tid på att ta hand om det själv. Det vore så skönt och jag tror att det skulle kunna ha väldigt stor effekt också.

Är det så att någon av er läsare också bor i Sveriges bästa stad, Göteborg, och ska beställa catering men tycker att det är svårt att välja mellan alla restaurangerna så tycker jag att ni kan prova Matinspiration i Kungälv. Tro mig, ni kommer inte att bli besvikna.